A Novel Plan 一个小说计划

胡昉 X 李振华

2015年6月1日
这个冬天的第一场雪之后,我开始收到他的来信。我不知道这些信是如何通过审查的,总之,当这封信来到我手上时,信封还保存完好。我留意邮戳上的地名,上面盖着:尘风坳。

1.pic

photo by Ilia Shipilovskikh

2015年6月4日
“我愿这世界上永远不要存留我的影像。”有一次,他认真的对我说。

2015年6月11日
6.pic

photo by Wang Yiquan

2015年6月17日
7.pic

photo by Li Zhenhua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s